KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tanfolyamok és Képzések Online rendszere
Tanfolyamok és Képzések Online rendszere

Partnerek

Módosult a Szakmai programok hozzájárulási alapja pályázat beadási határideje

A Magyar Építész Kamara Elnöksége 2021. június 10-i ülésén úgy döntött, hogy a Szakmai programok hozzájárulási alapja pályázat 2. beadási határidejét 2021. szeptember 10-ére módosítja június 11-éről, mivel a koronavírus helyzet okozta leállások miatt a 2021. évi programok előkészítései láthatóan még nem kezdődtek meg.

Bővebben…Online felmérés a Magyar Építész Kamara tagjainak és nyilvántartottjainak szakmagyako…

» a MÉK hírei » Elnökség hírei

A Magyar Építész Kamara felmérést készített a tagjainak, nyilvántartottjainak szakmagyakorlását érintő gazdasági kérdésekről. A felmérés összeállításával a MÉK igyekezett feltérképezni a tervezési piac állapotát, a tervezési díjak alakulását, a járvány hatását a tervező cégekre, a kamarai tagokra, annak érdekében, hogy a valós piaci helyzet ismeretében tudja képviselni tagjaink érdekeit a tervezési díjakkal kapcsolatos belső szabályozásban, és a mindenki számára elfogadható gazdasági környezet kialakítását célzó Kormányzati egyeztetéseken.

Bővebben…


2021. június 11. – pályázati beadási határidő a szakmai programok hozzájárulási alapj…

» a MÉK hírei » Elnökség hírei

A Magyar Építész Kamara elnöksége által kiírt Szakmai programok hozzájárulási alapjára június 11-ig lehet pályázatot benyújtani. Természetesen azok anyagait is várjuk, akik az első fordulóra nem nyújtottak be pályázatot, mivel az előre meghatározott két forduló ill. beadási határidő célja, hogy az év közben felmerülő projekteket is támogatni tudjuk.

Bővebben…


Tájékoztatás a 2021. évi küldöttgyűlés új időpontjáról

» a MÉK hírei » Küldöttgyűlés

A Magyar Építész Kamara Elnöksége 2021. május 28-i ülésén a jelenlegi korlátozások miatt úgy döntött, hogy a június 25-ére és a szeptember 9-ére tervezett két küldöttgyűlés időpontját elhalasztja, az új, "összevont" küldöttgyűlés időpontját szeptember 30-ára  tűzi ki.

Bővebben…


Új szakmai online képzések a MÉK szervezésében

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Oktatás

A Magyar Építész Kamara Tanfolyamok és képzések Online rendszerén (https://tako.mek.hu/) keresztül eddig elérhető 5 online szakmai képzés további 2 új előadással bővült.

Bővebben…


Diplomadíj 2021 hirdetménye

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Díjak, díjazottak

DIPLOMADÍJ 2021

Kedves Diplomázó Építész(mérnök), Belsőépítész – Környezettervező művész, Tájépítész(mérnök) és Településmérnök hallgatók!

A Magyar Építész Kamara (MÉK) és Tagozatai valamint a Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ) közösen "Diplomadíj 2021" címmel ismételten pályázatot hirdetnek az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben (Msc / MA szintű), vagy az osztott, alap- és mesterképzésben (3 + 2 éves azaz Bsc / BA + Msc / MA) szinten végzett építész(mérnök), belsőépítész- környezettervező művész, táj- és kertépítész(mérnök) és településmérnök hallgatók részére.

Bővebben…


Továbbképzési pontok nyomon követése a MÉK e-Ügyintézési felületén

» a MÉK hírei » Kamarai hírek

Ezúton is tájékoztatjuk szakmagyakorlóinkat, hogy a Magyar Építész Kamara e-Ügyintézés rendszerébe (https://eugyintezes.mekon.hu/index.php?u=e-ugyintezes) belépve ellenőrizni tudják a területi építész kamara által rögzített szakmai és kötelező továbbképzéseiket, így az ötéves továbbképzési időszak alatt folyamatosan nyomon tudják követni megszerzett továbbképzési pontjaik számát.

Bővebben…


Köztérmegújítási Nívódíj 2021

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Díjak, díjazottak

A Magyar Urbanisztikai Társaság és az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület meghirdeti a Köztérmegújítási Nívódíj 2021 nyilvános pályázatát. A Nívódíjat az arra érdemesnek talált megújult közterek nyerhetik el.

A pályázat beadási határideje 2021. július 1. 12:00 óra, munkanapokon 10.00 és 14.00 óra között a MUT Titkárságán (1094 Budapest, Liliom u. 48.).

Bővebben…


Istvánfi Gyula: Az építészet mellékvágányain | könyvbemutató

» Szakmai hírek, információk - HAZAI » Programok

2021. június 15. | 10:00 – Istvánfi Gyula: Az építészet mellékvágányain | könyvbemutató

Az MMA Kiadónál újonnan induló Generációk – Építőművészeti sorozat olyan magyar építész egyéniségeket mutat be, akiknek életpályáját jelentős elméleti, oktatói munkásság fémjelzi, amelyek szemléletformáló ereje máig kihat.

Bővebben…